Meesteres Domina SMpleasure

Ik ben een strenge, veeleisende, elegante Meesteres met een luxe studio in het centrum van den Haag. Op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam betreed U mijn domein. Hier regeer ik met strenge hand en zal uw grenzen verkennen en verleggen. Ik wens met respect aangesproken te worden, Domina SMpleasure en eis punctualiteit. Niet nakomen van deze wensen maakt het bezoek aan mijn domein onmogelijk. In mijn studio beschik ik over diverse bondage mogelijkheden. Een bondagerad, bondagebank, bondagetafel, sling, bondagebed. Ik zal uw vrijheid ontnemen. Mijn garderobe is zeer uitgebreid en ik luister naar uw kledingwensen. Als het me behaagt zal ik eraan tegemoetkomen. U bent in mijn domein welkom voor softe, latex en zeer harde SM spelen.  Ik ben Meesteres Domina SMpleasure.

Website 

Bel me –  0620787339

Mail me – dominaSMpleasure@outlook.com

error: Content is protected !!